Stadsvandringar i Barkhes fotspår

Den 3 december är det premiär för en historisk stadsvandring i Helsingborg med författaren Bodil Mårtensson och historikern Bengt Lindskog. Missa inte det. Begränsat antal platser.

Vandra i Barkhes fotspår genom gator och gränder i centrala Helsingborg. Vår spännande dansk/svenska historia kryddas av skådespel och musik och avslutas med en mustig måltid på Jacob Hansens hus i riktig 1600-tals stil.
Vid ett unikt tillfälle arrangeras stadsvandring i Helsingborg tillsammans med historikern Bengt Lindskog och författaren Bodil Mårtensson som skrivit den historiska spänningsromanen Barkhes Döttrar.
Under vandringen som bl a inkluderar besök på Kärnan och Mariakyrkan får du höra historier från vår mustiga svensk/danska historia och bjuds på ett par överraskningar när vi utforskar centrala Helsingborg, en av Nordens äldsta städer. Som avslutning blir det genuin 1600-talslunch på Jakob Hansens hus, en av få byggnader som fortfarande finns kvar sedan 1600-talet. Under och efter lunchen blir det författarsamtal med Bodil Mårtensson som finns på plats under hela upplevelsen. Möjlighet finns att köpa signerade exemplar av boken ”Barkhes Döttrar” den första delen i en trilogi.

Tid: 3 december 11 – 14

Boka historisk weekend via Kullaflyg >>

Boka historisk vandring >>

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.