Bilder från Tjejdagen 23 maj

Den 23 maj spelades det allsvensk fotboll på Olympia mellan Helsingborgs IF och Djurgården. Men för Barkhes del var det mest spännande vad som hände i HIF-hallen timmarna före match.

Då samlades nämligen över 800 tjejer (och ett fåtal killar som fått dispens för att de jobbade, däribland förläggaren Sölve Dahlgren) i hallen för att få underhållning och mingla runt bland de många utställarna.

Där befann sig också författaren Bodil Mårtensson tillsammans med ett berg av pocketböcker. Drygt 800 exemplar av Barkhes döttrar. Alla tjejer som var där fick varsin pocket och de som ville kunde dessutom köpa nya Barkhes son till kvällens specialpris. Bodil signerade hundratals böcker och pratade med lika många läsare.

Nedan hittar du lite bilder från kvällen. Stort tack till Helsingborgs IF för ett bra samarbete!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.