Mingel på Tomarps kungsgård 29 maj

Releaseveckan för Barkhes son avslutades med en grand final i form av mingel och signering ute på Tomarps kungsgård nära Kvidinge. Detta slott eller herresäte är alltså förlagan till Barkhehus i Barkhe-trilogin, även om författaren tagit sig friheten att göra det lite större i boken.

Värdparet Margareth Anderberg-Fjellström och Ulf-Melvin Fjellström tog emot med öppna armar och bjöd på både fantastisk gulaschsoppa och en del berättelser om historien bakom Tomarp. För den som är intresserad av skånsk-dansk-svensk historia rekommenderas ett besök!

Här nedan hittar ni lite bilder från kvällen där ett 80-tal gäster minglade och passade på att handla nya Barkhes son till specialpris – och få dem signerade av Bodil Mårtensson.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.