Pressbilder

Pressbilder, fria för publicering i samband med artiklar om boken Barkhes Döttrar eller författaren Bodil Mårtensson.

Klicka på bilden för att få den högupplöst, alternativt högerklicka och “Spara länk som”.

Barkhes son, andra delen i Barkhe-trilogin av Bodil Mårtensson (utk 25 maj 2012). Följ den spännande fortsättningen på Frans Barkhes intriger i 1650-talets Skåne.

 

 

 

 

 

Bildtext: Barkhes Döttrar av Bodil Mårtensson, första delen i en trilogi om Frans Barkhe, utkommer den 5 maj 2011. En historisk roman som utspelar sig i slutet av 1650-talets Helsingborg.

 

 

 

 

 

Bildtext:
Barkhes Döttrar kommer också i en unik samlarutgåva som förutom en vackert inbunden bok även innehåller ljudboken i MP3-format på CD. Varje exemplar är numrerat och signerat av författaren Bodil Mårtensson.

 

 

 

Bildtext: Författaren Bodil Mårtensson, aktuell med boken Barkhes Döttrar, blickar ut över Öresund från landborgen. Kanske stod hennes romankaraktär Frans Barkhe här 355 år tidigare.

 

 

Bildtext: Allt som återstår av det en gång så stora och mäktiga Helsingborgs slott är tornet Kärnan. Författaren Bodil Mårtensson tar oss med till 1656, strax innan Skåne blev svenskt, i sin nya roman Barkhes Döttrar.

 

Bildtext: Bodil Mårtensson har gjort sig känd som Helsingborgs deckardrottning. Men i sin nya roman Barkhes Döttrar lämnar hon nutiden och får istället utlopp för sitt intresse för den skånska historien.

 

 

Bodil Mårtensson tycker själv att den historiska romanen Barkhes Döttrar är hennes bästa roman hittills. Boken som släpps den 5 maj har rönt stort intresse, inte minst i Skåne.

 

 

Bildtext: Bodil Mårtensson, författare till romanen Barkhes Döttrar, utanför Jacob Hansens hus som byggdes 1641. En av få byggnader i Helsingborg som är bevarade sedan den tiden och ett hus som dessutom finns med i boken.

1 Response to Pressbilder

  1. Pingback: Premiär för Barkhe – Skånes svar på Arn » Dahlgrens Förlag

Leave a Reply