Flera recensioner av boken

Det har gått drygt en månad sedan releasen av Barkhes Döttrar och det har varit fullt upp med signeringar, intervjuer, recensionsex och annat som hör till en bokutgivning. Idag tänkte vi samla upp lite recensioner av boken som gjorts de senaste veckorna.

Helsingborgs Dagblad recenserade samma dag som boken kom ut. Lite sval.

Ett antal bokbloggare har hunnit läsa och tycka till om boken. Kanske har vi missat någon, men här kommer ett axplock:

Fruntimmersbloggen: “Vill du ha spänning samtidigt som du får kunskaper om Sveriges historia ska du definitivt läsa boken! Den är svår att lägga ifrån sig. Mitt betyg 8/10.”

Billingska Bokhandeln ligger i framkant när det gäller läsplattor och e-böcker. De har till och med startat en egen nätbokhandel där de säljer e-böcker. Helt logiskt bloggar de därför om Bodils alla böcker, inklusive Barkhes Döttrar som självklart finns som e-bok.

Bokmalen har gjort en rejäl genomgång av boken och levererat två omdömen:

Det här är en bok att ryckas med av och jag lärde mig onekligen en hel del om Sveriges och Danmarks gemensamma historia genom att läsa den. Jag passade också på att sätta den i händerna på pappa. Jag tyckte det skulle vara intressant att jämföra våra intryck av boken. Dessutom hade han som gammal historielärare en bättre möjlighet att bedöma korrektheten i boken. Själv tyckte jag boken var bra och väl värd en mycket stark tre som betyg. Pappas omdöme löd:
“Det var länge sedan jag längtade så efter att få fortsättningen av en bok i min hand. Betyg: 5+”

Det känns som om vi kanske glömt några recensioner men vi fyller på efterhand. Du som läst och gillar boken får väldigt gärna skriva ett omdöme hos någon eller flera av nätbokhandlarna.

Ett ställe där det finns flera kommentarer och recensioner att läsa är Storytel (en tjänst för att lyssna på ljudböcker i mobilen). Faktum är att Barkhes Döttrar i skrivande stund ligger på 10:e plats på deras topplista över de mest populära böckerna just nu!

Förutom i din lokala bokhandel kan du såklart köpa boken hos Adlibris och Bokus och Bokia och CDON.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Flera recensioner av boken

  1. Maria says:

    Kul att det går bra för boken, tycker vi på Storytel! Vi och våra lyssnare väntar på fortsättningen!
    /Maria

Comments are closed.