Officiell release i Helsingborg på torsdag

Nu på torsdag  den 5 maj blir det officiell release av Barkhes Döttrar med författaren Bodil Mårtensson på plats. Klockslaget 16:56 är förstås valt med omsorg liksom lokalen (Jacob Hansens hus som byggdes 1641 och förekommer i boken). Du går in på gården från gränden mellan Nordea och Åhlénshuset (sett från Kullagatan).

Vem som helst kan anmäla sig till evenemanget via Facebook och vi hoppas på stor uppslutning. Både den vanliga utgåvan och samlarutgåvan kommer att finnas till försäljning till specialpris – och du kan komma över ett signerat exemplar av boken.

För dig som inte har vägarna förbi Helsingborg denna kväll går det från och med torsdag att köpa boken i bokhandlar runtom i Sverige liksom hos nätbokhandlarna. Förutom danskt band säljs den som ebok och ljudbok.

Dessutom har vi tagit fram en exklusiv Samlarutgåva i begränsad upplaga. Denna signerade och numrerade bok innehåller dessutom ljudboken på en MP3-CD-skiva. Den köper du enklast via Webbshopen 1656.se

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Officiell release i Helsingborg på torsdag

  1. Baras says:

    Oj!
    Det skulle man verkligen villa ha! Tur att den vid det här laget redan finns ut!
    Skulle inte villa behöva vänta på att den skulle släpas 🙂
    nu skall den införskaffas direkt!

Comments are closed.