Nytt utgivningsdatum: 5 maj

Det närmar sig snabbt nu, releasedatum för Barkhes Döttrar av Bodil Mårtensson. Det preliminära datum vi hade siktat på var den 28 april. Nu har vi flyttat fram det en vecka och boken kommer att släppas officiellt den 5 maj.

Redan nu kan man förhandsboka boken hos många nätbokhandlare. Vi har också börjat boka in en del signeringar ute i bokhandeln under de första veckorna och återkommer så snart vi har definitivt klart med signeringstider och platser.

Boken trycks just nu och därmed är också omslaget slutgiltigt färdigt. Du ser det här bredvid.

Och vill du köpa samlingsutgåvan så går det också bra. Läser mer om det på vår speciella webbshop för Barkhes Döttrar. Där tar vi redan emot beställningar.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.