Imorgon Frukostklubben – idag provexemplar

Idag anlände de allra första provexemplaren av Barkhes Döttrar. Det är inte den riktiga upplagan eller formatet utan en digitaltryckt förhandsversion. Men omslaget ser ut som det ska på den slutliga boken liksom inlagan.

Den som vill känna på boken, bläddra i den och kanske läsa några stycken kan komma till Frukostklubben i Helsingborg imorgon (förhandsanmälan krävs). Där kommer Dahlgrens Förlag att vara utställare. Även författarinnan Bodil Mårtensson är på plats då. Och vi kommer att lotta ut ett exemplar av boken som ännu inte har kommit ut…!

Dessutom presenterar vi ett specialerbjudande till MiH-medlemmar, missa inte det…

För att hänga med i lanseringen gilla vår Facebook-sida här intill.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.